woensdag 30 april 2014

Hi. Sew you soon
Het is nog steeds een beetje stil rond om mijn creaties, en reacties.( Binnekort kom ik weer in wat rustiger vaarwater). Maar voor het KleurenKaartenTeam heb ik ff tijd gemaakt. Deze maand mogen we aan de slag gaan met de kleuren Kobaltblauw en Muntgroen. Een geweldig leuke kleurencombi als je het mij vraagt. De foto heb ik in de avond gemaakt, dus de kleuren komen helaas niet zo mooi uit. Voor dit kaartje ben ik weer lekker aan slag gegaan met mijn Stampin 'Up  spulletjes. De grote spoel heb ik gemaakt met behulp van mijn Envelope Punch Board. Op Pinterest vond ik een super leuk filmpje waarin ze laten zien hoe je de spoel maakt. De vlaggetjes heb ik eerst een kleurtje gegeven met de Stampin' Write Markers, en daarna afgedrukt. Dit werkt zó gaaf! Het is even een investering, maar het is zeker de moeite waard. De tekst in de binnenkant heb ik ook zo gemaakt, hier heb ik de Typewriter Alphabet stempels gebruikt van DoCrafts Papermania. De letters staan er een beetje rommelig bij, maar dat vind ik eigenlijk wel wat hebben. Toen ik dacht dat ik klaar was, ontbrak er naar mijn idee toch nog iets aan. Ik vond het een beetje kaal, en dan bieden een paar plakpareltjes de ideale uitkomst.

Oh ja, vergeet ik helemaal te vertellen dat ik met m'n Scraplings in de top 3 stond bij SU-per challenge blog. Ben helemaal heppie de peppie.

Nu gaan we eerst centjes verdienen, en dan kom ik vanavond gezellig bij jullie spieken naar alle pracht en praal wat jullie gemaakt hebben. Tot Straks.

Ik doe mee met de volgende challnge(s):
Kleurenkaartenteam => April 2014, Kobaltblauw-Muntgroen

zondag 13 april 2014

Scraplings.Hey, hallootjes. Daar ben ik nog ff met een 2e berichtje voor vandaag. Er stond zomaar een zakje met een beetje tijd voor de deur, dus daar moesten we meteen gebruik van maken ;o). Nee hoor, er stond een groot rood kruis in mijn agenda bij deze dag. Afgelopen week heb ik mijn hobbycollectie mogen uitbreiden met wat Stampin' Up spulletjes, waaronder deze stempels Label Love stempelset en de Many Marvelous Markers. Daar willen we natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag.

Ook ik heb me laten verleiden door een nieuw fenomeen op het gebied van kaarten maken genaamd Scraplings. Een strookje papier van ongeveer 7 cm dat je overhoudt als je uit een A-4tje een dubbele kaart van 14 x 14 cm hebt gesneden. En die zijn me toch een partijtje leuk om te maken zeg. Ik heb er meteen 3 gemaakt. Ik moet zeggen dat ik SUper tevreden ben met het eindresultaat.

Ik doe mee met de volgende challenge(s):
Cards en Scrap Challengeblog => Uitdaging #207, 2 of 3 scraplings
SU-per Challenges => Challenge #36, kleurenchallenge


Voor jou.Ja hoor, ik ben er nog. Het is even een paar weekjes wat rustiger geweest met mijn dotjes parels en juweeltjes. Inspiratie genoeg, maar de tijd liet het even afweten. Wel heb ik geprobeerd om zo veel mogelijk bij jullie te komen spieken en een reactie achter te laten.

Ik wil Miranda een warm welkom geven. Leuk dat je mijn blog hebt gevonden.

Voor dit kaartje ben ik even uit mijn safetyzone moeten stappen, en ik vind  'm  eigenlijk best wel aardig gelukt. De laatste paar kaartjes waren best wel strak, wat natuurlijk ook wel erg gaaf is. Deze is, tja hoe noem je het eigenlijk? Het is geen vintage, het is niet shabby chique. Weten jullie het?
Ik kan jullie wel vertellen welke materialen ik heb gebruikt. Het papier is van de Action, Voor de cirkel heb ik een stukje vellum gebruikt dat ik met een embossingmal en mijn Bigshot onder handen heb genomen. Het patroontje vond ik wel bij het picknickmandje passen van de afbeelding. Deze is ook van de Action, een blokje van Sarah Kay. De bloemetjes, tabje en tekstje zijn van Marianne Design. Om het geheel compleet te maken heb ik er nog wat plakpareltjes bij geplakt. Oh ja, de randen van het papier heb ik bewerkt met distress inkt.
Natuurlijk ben ik weer erg benieuwd naar jullie reactie.

Ik doe mee met de volgende challenge(s).
NKU  => Uitdaging 64, Sketch + Stippeltjes en streepjes.