woensdag 25 juni 2014

Jáááá! Daar is ze weer.Sow... Is dat ff lang geleden. Ik kom net tot de schokkende ontdekking dat het laatste kaartje dat ik heb gemaakt ook voor het KKT is. Die paar hectische weken, zijn er een beetje meer geworden. But i'm back, en ik kom snel weer spieken bij al het pracht en praal wat jullie hebben gefreubeld.
 Ik moet er zelfs meteen voor boeten, dat ik te weinig in blogland ben geweest. Als ik op mijn dashboard zit, zie ik in mijn leeslijst steeds maar 1 creatie staan. Dan klik ik op 'meer weergeven' maar er gebeurt verder eigenlijk niets. Mijn leeslijst wordt niet verder aangevuld. Dat is wel balen zeg. (Gelukkig heeft Martina een hele handige lijst met deelnemers op haar blog staan)
Ohw, ik heb wel nog een ander leuk nieuwtje. Met deze creatie ben ik bij Creapaleis winnaar geworden van de challenge in mei. Dat was wel weer een vreugdedansje waard. :o)

Goed, nu zijn jullie weer een beetje uptodate. Vandaag zal er heel veel Fuchsia gecombineerd met zwart te zien zijn in blogland, want vandaag showen we allemaal onze kaarten voor het KleurenKaartenTeam. Voor deze creatie heb ik me nog eens uitgeleefd met wat Versamark, embossingpoeder en mijn heattool. Ik heb een stempelset gebruikt van Boekenvoordeel, en het papier is komt uit de restjesdoos. Verder denk niet dat mijn creatie veel uitleg nodig heeft. Het was een heerlijk gevoel om weer even lekker aan mijn bureau te zitten freubelen. Mijn volgende creatie is alweer in productie.
Tot vanavond.

Ik doe mee met de volgende challenge:
KleurenKaartenTeam => Juni 2014, Fuchsia, Zwart.