woensdag 29 oktober 2014

KKT. 1e fase.
Tja.... Hoe ga ik dit uitleggen. Gisteren, na de huishoudelijke verplichtingen ben ik vol goede moed begonnen aan mijn kaartje, en ik had er zin in. Ik had een leuk modelletje in mijn hoofd zitten, onder het genot van een lekkere warme kop koffie nog even een paar uurtjes lekker aan de freubel. Dan tussendoor het avondeten nog even maken, (en eten natuurlijk) en daarna de laatste details op mijn kaartje maken. Maar het ging al fout bij het kopje koffie, Na ruim 9 jaar heeft mijn oude vertrouwde Krups er de brui aan gegeven. En mijn dag gaat nou eenmaal niet van start voordat ik  's morgens  mijn bakkie pleur heb gehad. Na het eten dus maar een tripje naar Roermond gemaakt voor een nieuwe. Nog niet zo'n ramp, gaan we daarna nog wel ff wat knutselen. Ook dat feestje ging niet door.  We waren bijna terug in Weert en zagen een stukje verderop allemaal blauwe lichten flitsen, politiemotor dwars op de weg en in de verte kwamen er nog meer blauwe lichten aan gereden. Geen probleem, dan nemen we de toeristische route. Ook hier kwamen we niet veel verder, weer blauwe lichten, en een wegversperring. #@!%^*#!!!% (niet voor herhaling vatbaar). We moesten over naar plan C, terug rijden naar de snelweg, en heel ver om rijden. Dus jullie snappen wel dat mijn zin, en mijn tijd waren gezakt tot zwaar beneden peil. Morgen ga ik weer verder met mijn kaartje, en kan ik hopelijk jullie het eindresultaat laten zien.


Natuurlijk kom ik vanavond wel even bij jullie pracht en praal spieken. Tot straks.

zondag 12 oktober 2014

Herfst!!!


Als eerste wil ik Marcella en Erika een warm welkom geven als nieuwe volgers van mijn blog.

Stiekem moeten we er toch aan gaan geloven dat de zomer toch echt voorbij is, en de herfst z'n intreden heeft gedaan in ons koude kikkerlandje. We hebben weer een goed excuus om ons terug te trekken in ons hobbydomein. Hé wat vervelend. Vandaag dus lekker aan de slag gegaan met de sketch van Nederlandse Kaarten Uitdagingen  In eerste instantie wist ik me er geen raad mee, en vond  'm  een beetje druk. Tegelijkertijd zag ik hier weer een super uitdaging in. Nog eens goed gekeken, en jawel... er ging een lichtje branden. In de 2 Wybertjes op de achtergrond zag ik vliegers, dat gecombineerd met een herfstbriesje.... en het idee was kompleet. Met en gezonde dosis fantasie is dit het resultaat.

De achtergrond is eigenlijk de binnenkant van de kaart. De voorkant is gemaakt van een stukje mica, hierop een vierkant van ribbelkarton. Het afdrukje van Nellie Snellen is gekleurd met Derwent colorsoft potloden, en daar uit gestanst in een cirkel. Helaas komen de kleuren van mijn afdrukje op de foto niet zo sterk naar voren. Ik had nog een klein stukje designpapier met blaadjes over, hier heb ik er een aantal van uitgeknipt en een beetje slordig rond het plaatje geplakt. Voor de Nederlandse tekst heb ik de letters h-e-r-f-s-t afgedrukt en met een kleine cirkelpons uit gestanst. Alle randen van het papier heb ik een kleurtje gegeven met Distress Inkt, Aged Mahogany en Rusty Hinge.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reactie. Ik lees ze altijd met heel veel plezier.

Ik doe mee met de volgende challenge(s):
Nederlandse Kaarten Uitdagingen => Uitdaging 76, Sketch
Knutsel en Kadootjes => Herfst/Haloween, met of zonder sketch.
Kaartjes Inspiratie Challengeblog => Challenge 44, Herfst