Toch niet zo snel k(l)aartje.Tja... Over dit kaartje valt eigenlijk niet zo veel te zeggen. In blogland en op YouTube heb ik al verschillende kaartjes voorbij zien komen waar gebruik wordt gemaakt van de Inlay techniek (sorry, als ik het fout heb geschreven). Toen ik afgelopen weekend een challenge voorbij zag komen van Addicted to CAS gingen bij mij alle alarmbellen rinkelen. Hier moet ik iets mee doen, en daar ben ik zo mee klaar, piece of a kuukske. NOT. Eerst een witte basiskaart genomen. Daarop een stukje zwart Cardstock op geplakt dat een beetje kleiner is en waar de hoekjes van zijn afgerond. En toen kwam het. Het veertje (malletje van JoyCrafts) heb ik uit parelmoer linnenkarton gestanst, niets speciaals zou je zeggen, Maar Renate had de opvullingkjes van het strikje weggegooid (Stom!). Dus uit een restje maar weer een nieuw veertje gestanst en de opvullingkjes goed weg gelegd. Toen uit een stukje goudkleurig karton het veertje nog eens gestanst, en meteen ook maar ge-embosd (Stom nr. 2!). Mijn veertje was dus te klein. @#$%^&* ! (jullie raden wel wat hier ingevuld mag worden). Dus veertje nog eens door de BigShot gehaald, en jááááá het paste gewoon. :o) :o) :o) wat kan een mens toch gelukkig zijn. Alles netjes op z'n plaats geplakt met dit kaartje als resultaat. Uiteindelijk ben ik best wel tevreden met het eindresultaat. Ik heb er nog even over zitten dubben om er een paar pareltjes bij te plakken, maar ik was bang dat het afbreuk zou doen aan het effect. 

Tot slot wil ik deze ook nog ff aan jullie laten zien.Het lijkt een beetje een rare foto. Dit is Boef, ons huiskonijn. Hij vond het reuze interessant dat ik foto's aan het maken was en kwam heel nieuwsgierig op z'n achterpoten bij me staan. Het is ook echt een Boef.

Ik doe mee met de volgende challenge(s):
Addicted to CAS  => #44, Gold


Reacties

 1. Een mooie CAS kaart. Prachtig die gouden pluim.
  Een lief klein konijntje zonder vliegje op haar neus. Leuk diertje waar e vast veel plezier aan hebt.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed bezig! Waanzinnig. Al ben ik wel een sentiment fan., dus die mis ik een beetje. Ik denk dat ik een idee krijg zojuist....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje heeft wel wat. En je konijntje...ik heb er zelf een heleboel gehad...ik ben er weg van, wat een schatje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super elegenate kaaart en BOEF is een echt fotomodel! hihihii

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hartelijk gelachen om je verhaal Renate....soms heb je dat en lukt het niet een twee drie....maar je hebt het toch voor elkaar gekregen!
  Het is een mooie CAS kaart geworden....en we leren er heel veel van...vindt je niet?
  En je konijntje....ik dacht dat het een knuffel was....wat ontzettend schattig!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een super leuk kaartje geworden Renate het heeft een chique uitstraling met die gouden veer....en ja soms...gaat het allemaal niet 1-2-3-.... maar het resultaat daar gaat het toch om...
  Leuk en lief konijntje hebben jullie, echt een huiskonijntje volgens mij....geniet er maar lekker van...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart, Renate. Ik hou wel van zulke clean &simpele kaartjes. Deze is erg sjiek. En dat is niet vreemd hoor, wanneer je denkt een eenvoudige en snelle kaart te maken. Dat gaat bij mij ook wel eens mis :) enne.. Wat n schattige huiskonijn heb je! Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie CAS-kaart Renate, heel mooi en wat een schatje jullie huiskonijn Boef.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Awesome gold feather Renate - a perfect CAS design. Thank you for joining us at ATCAS - Sylvia x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Renate,
  flink aan het tobben geweest. Gebeurd mij nooit, hmmmm!
  Maar het resultaat is mooi hoor. Lief konijntje!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. This is gold CAS perfection :) amazing! Thank you for sharing with ATCAS!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hahaha, dat vind ik zo leuk, dit soort berichtjes. Het geeft een gevoel van: oooooh, het overkomt niet alleen mij!!!!! Leuk dat je het zo schrijft en het uiteindelijke resultaat is natuurlijk top, he?!
  Groetjes en wat een enig huiskonijn!!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ondanks alle strubbelingen, hihihi, is het toch een prachtig kaartje geworden!!!
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Thanks so much for joining us at ATCAS with your beautiful gold card, the feather is just stunning and as for your little bunny.....so so cute.

  Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gaaf Renate, die veer.
  Soms wil je dingen te snel doen....;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Hey,

Leuk dat je even komt spieken. Ik vind het nog veel leuker als je een leuke reactie achter laat.

Groetjes Renate.

Populaire posts van deze blog

Doe Eyed Gorjuss

Hot Chocolate Gorjuss

Ik was er even tussenuit.