We pakken de draad weer op.




Als eerste wil ik jullie super bedanken voor jullie lieve, en bemoedigende reacties op mijn vorige bericht.

En ik ben die dag zeker met goed nieuws thuis gekomen, de volgende dag mocht pap naar huis. Helaas heeft dit lichtpuntje maar kort geduurd. Er werd een nieuwe afspraak gemaakt om te kunnen starten met de chemo, maar pap heeft dit niet meer mogen meemaken.

In het paasweekend begon pap wat bloed op te hoesten, volgens de doktoren was dat van een longblaasje, maar als we het niet vertrouwde mochten we naar de spoedeisende hulp gaan. Omdat mam er geen goed gevoel bij had heeft ze besloten om pap hier naartoe te brengen, en daar bleek dat de situatie toch wel zeer ernstig was. De bloeding bleek toch van de tumor af te komen, ze zijn meteen gestopt met de bloedverdunners, en hij heeft een stollingsmiddel toegediend gekregen. Hierdoor nam de kans op een beroerte ook weer toe, dus het was ook eigenlijk kiezen tussen 2 slechte dingen.
De bloedverdunners die pap kreeg werken nog 10 á 14 dagen door, dus het bloeden van de tumor is niet meer kunnen stoppen. De situatie was niet meer onder controle te krijgen, en de dinsdag na Pasen werden we gebeld dat het wel verstandig was dat we allemaal naar het ziekenhuis kwamen. En wat we daar aantroffen, nou, dat wil ik echt nooit meer meemaken. De doktoren hebben pap toch nog wel stabiel gekregen, maar het was wel raadzaam om bij pap in het ziekenhuis te blijven. Dit hebben we 2 dagen en 2 nachten gedaan. Tussendoor gingen we om de beurt ff een paar uurtjes naar huis om in ons eigen bed wat slaap te kunnen pakken.
Op donderdag 9 april, héél vroeg in de morgen heeft pap de strijd opgegeven.

Afgelopen dinsdag hebben we op een hele persoonlijke, en mooie manier afscheid genomen van pap.
Voor ons is het nu de taak om de draad weer langzaam op te gaan pakken.

Reacties

  1. Jeetje Renate wat heftig!! Mijn oprechte deelneming met het toch plotselinge overlijden van je vader.
    Heel veel sterkte voor jou en je familie.
    xxAngela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gecondoleerd met dit grote verlies.

    Sterkte de komende tijd.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gecondoleerd, Renate, en veel sterkte en kracht gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Och lieve Renate toch! Wat verdrietig! En wat snel hebben jullie hem moeten laten gaan. Heel veel sterkte met het gemis en ik denk aan je!
    liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Renate ik kom woorden te kort om je heel veel sterkte te wensen met dit ongeloofijk droevige verlies! Wat heeft je arme vader moeten afzien en dat daar nu een eind aan is gekomen geeft jullie heel misschien wat troost in deze moeilijke tijd om alles te verwerken.

    Liefs, xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gecondoleerd Renate met het verlies van je vader...heel heftig allemaal....en ook ik wens ik jou en zeker ook je moeder en je familie heel veel sterkte dit grote verlies te dragen....Doe het rustig aan meissie....er zal zeker nog een moeilijke tijd komen...

    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. HALLO Renate, En dan zie ik dat ik ook je vorige berichtje heb gemist. Wat hebben jullie een nare tijd achter de rug zeg. Gecondoleerd met het overlijden je vader. Veel sterkte hierbij. En dan de draad weer oppakken, hoe lastig en moeilijk kan het zijn, Veel kracht gewenst. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gecondoleerd wat een verhaal zeg...
    De draad weer oppakken doe het rustig aan en luister naar jezelf!

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja Renate, dit zijn ervaringen die erin hakken en die je nooit zult vergeten. Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd voor jou en je familie. Het gemis komt nu en ik hoop dat je veel steun bij elkaar kunt vinden door er met elkaar over te praten. dikke knuf

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte voor jou en je familie!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dag lieve Renate,
    wat is het allemaal snel gegaan, er zijn geen woorden voor..en dan hebben jullie toch afscheid moeten nemen van jullie pap... gecondoleerd..Dapper van je om de draad weer op te pakken..ik wens jou en je familie heel veel sterkte,
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jeetje, wat een heftige periode hebben jullie achter de rug. Gecondoleerd!
    Heel veel sterkte voor jullie de komende periode. Komt nog best een zware periode aan om dit allemaal te verwerken en een plekje te geven.
    groetjes, Bernadet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jeetje wat heftig Renate!! Gecondoleerd!! Wat een moeilijke slopende tijd heb je moeten doorstaan! Meis toch, wel moedig om de draad weer op te gaan pakken! Wens jullie veel sterkte toe om met z'n allen dit verdriet te werken.
    Lieve groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ach Renate... wat verdrietig. Gecondoleerd en heel veel sterkte! liefs Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gecondoleerd Renate met dit grote verlies
    heel veel sterkte toegewenst voor jou en je familie

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gecondoleerd Renate en ook voor je familie, wat een strijd heeft je vader nog moeten voeren, en dat is verschrikkelijk om te zien als je toe moet kijken. Ik wens jullie als familie en gezin heel veel kracht en sterkte toe in deze hele moeilijke tijd en hopelijk kunnen jullie met vallen en opstaan het draadje weer oppakken. Liefs Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Renate,
    Gecondoleerd met het overlijden van je vader.
    Wat is het allemaal snel gegaan. Ik wens je heel erg veel sterkte en ook voor je familie.
    Het gemis zal heel erg groot zijn ......maar de herinneringen zul je blijven koesteren en dat is heel mooi.

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ach Renate toch! gecondeleerd met het verlies van je vader en ik
    wens jou en je familie heel veel sterkte de aankomende tijd!
    Pak het draadje maar heel langzaam op, om het samen te verwerken
    en elkaar te steunen! want het gemis zal heel groot zijn!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi lieve Renate, mijn innige deelneming met het overlijden van je vader. Ik wens jou en je familie héél veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Doe maar rustig aan op je eigen tempo.
    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ach jee Renate toch gecondoleerd met het verlies van je vader en ik wens jou en je naaste heel veel sterkte de komende tijd.
    Liefs Pia x

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ooohh Renate wat heftig allemaal. Ik kom woorden tekort. Ik denk ik kom gezellig op je blog op bezoek en nu lees ik dit. Wat moet dit een heftige tijd voor jullie allen zijn geweest. Ik wens jou en jullie allen heel veel sterkte in deze verdrietige tijd!
    Liefs Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Lieve Renate,
    Allereerst gecondoleerd met het verlies van je vader....wat een heftige tijd hebben jullie met zijn allen door moeten maken! Ik denk dat na verloop van tijd het missen pas écht door gaat dringen.Ik wens jou, je moeder en de rest van de familie hier heel veel sterkte bij. Ik hoop dat je door het bloggen en evt. kaartjes maken je zinnen af en toe kunt verzetten. Nogmaals veel sterkte gewenst!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Jeetje Renate, wat heftig! Ik dacht ook: ik kom even bij je buurten... Heel veel sterkte voor jou en je familie!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ach ik lees dit nu pas, wat erg voor je! Heel veel sterkte met het gemis! Liefs, Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Allereerst gecondoleerd met je vader. Ik wens je en jullie familie heel veel sterkte voor de komende tijd.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat een heftige nare strijd voor je vader maar ook voor jullie als naasten. Ik wens je heel veel kracht , licht en warmte. Neem je tijd meis.
    Veel sterkte en liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat een heftige nare strijd voor je vader maar ook voor jullie als naasten. Ik wens je heel veel kracht , licht en warmte. Neem je tijd meis.
    Veel sterkte en liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Renate ik ben hier een tijdje niet geweest en lees nu je berichtjes. Wat intens verdrietig...Gecondoleerd met het verlies van je vader. Wat een moeilijke tijd; de afgelopen maanden hebben jullie er met elkaar alles aan gedaan om samen nog waardevolle dagen te kunnen delen. Wat een moeilijke weg en vol complicaties. Wat in en in triest. Ik wens jou en je familie en dierbaren heel veel sterkte. Bloggen kan wachten; zorg goed voor jezelf en elkaar. Neem de tijd. Stella X

    BeantwoordenVerwijderen
  29. oh, meid, ik lees dit nu pas en ik vind het zo erg!
    nog gecondoleerd met het verlies van je vader, wat is het toch snel gegaan :( ! heel veel sterkte nog voor jullie allemaal! liefs, Alina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Hey,

Leuk dat je even komt spieken. Ik vind het nog veel leuker als je een leuke reactie achter laat.

Groetjes Renate.

Populaire posts van deze blog

Doe Eyed Gorjuss

Ik was er even tussenuit.

You are spooktacular!