Gorjuss, The Black Star, Happy BDay.

Hey allemaal. Hier ben ik ook weer eens even.
De maanden maart en april zijn niet bepaald productieve maanden geweest. 
Aan de inspiratie heeft het niet gelegen, want die had ik in overvloed, misschien wel iets te veel. Maar zodra ik dan achter mijn hobbytafel ging zitten, kwam er niet veel uit mijn handen. 
In de avonduren ga ik altijd bij jullie blogs langs, maar ook hier had ik heel eerlijk gezegd niet zo veel fut voor. 

Vandaag heb ik een kakelvers kaartje voor jullie.
Omdat ik met mijn Valentijns kaartje bij The Crazy Challenge in de top 3 stond, mag ik deze maand gast-designer zijn. 
Het Thema voor de komende 2 weken is 'Green Leaves'. Ik heb gebruik gemaakt van het patroontje dat we deze maand mogen maken bij Be Challenged.
Voor de basis heb ik gebruik gemaakt van een designpapiertje uit een  blok van de Action. Het kaartje in het midden is de achterzijde van dit zelfde papiertje. Uit donker groen Cardstock heb ik de notebook rand (Joy! Crafts), en de vlinder rand (Joy! Crafts) gestanst.
Na mijn kleine 'uitstapje' begon ik mijn Gorjuss dametje wel weer heel erg te missen, daarom heeft ze een mooie plek gekregen in het midden van mijn kaart. Ik heb haar afgedrukt op Kraft, en met mijn Derwent Colorsoft potloden heb ik haar gekleurd. Aan de achterzijde van de bergvouw in het midden heb ik een visdraadje bevestigd waaraan ik de afbeelding weer aan vast heb gemaakt. De verschillende knopen komen uit mijn eigen voorraad.

Ik ben heel erg trots op mijn bloementoef. In blogland zie ik ze zo vaak voorbij komen, in de meest prachtige combinaties, maar zelf wist ik er nooit zo goed weg mee. Natuurlijk heb ik wel een aantal malletjes om hele mooie bloemen mee te kunnen maken, maar toch miste ik er altijd wel iets aan. Kort geleden heb ik uit China voorraadje (+/-  1000 stuks) bloemen besteld, deze heb ik nu gecombineerd met bloemen die ik zelf heb gemaakt met mijn mallen. En ik ben me toch een partijtje blij met het resultaat. Haha, dus voortaan meer bloemen op mijn creaties.
Hieronder nog even grotere foto van mijn bloemenpracht.Afgelopen donderdag heb ik een bezoekje gebracht aan de Knotsekke Kaartendagen in Den-Bosch, en uiteraard ben ik daar niet met lege handen naar huis gegaan. De buit zal ik jullie een ander keertje laten zien, want anders wordt het wel een heel erg lang bericht.

Vanaf vandaag ga ik proberen het bloggen weer op te pikken, en kom ik jullie blogs weer bezoeken.
Dank jullie voor jullie trouwe bezoekjes en reacties. 💋Reacties

 1. I saw this on the Crazy Challenge. Your card is just stunning! So elegant! The design is fabulous! You should do a tutorial on it...I am your newest follower. Hugs, Robin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Renate,
  ach ja, dat kan heel goed: veel inspiratie en dan komt er niets uit je handen...Maar wat je u laat zien is geweldig mooi! Het model (waar ik niet aan toe kom) en het dametje van Gorjuss en natuurlijk de bloementoef!! Wat gaaf. EN dan ook nog een 1000 bloemen besteld in China. Dat belooft wat!
  Groetjes en we zien je dan wel weer he??
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie wat een mooi model kaartje en prachtig Gorjussje erop. Deze staat mooi in het centrale punt!
  1000 bloemetjes..daar kun je nog heel wat mooie bloementoefjes zoals deze van maken.
  Ben benieuwd naar je aankoopjes!

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het modelletje herkende ik meteen. Jij hebt er wel iets heel moois van weten te maken! Ook je bloementoef is erg goed gelukt.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart en een super mooie bloementoef.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Renate,
  je Gorjuss meisje is prachtig op je kaart..ook heb je een gave toef gemaakt, het is een heel mooi geheel geworden,leuk om spulletjes te bestellen in China! ik ben ook fan
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart, mooi dat je je gorjuss meisje op kraft hebt afgedrukt. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die sukkelt met bloementoeven, deze is prachtig gelukt.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart Renate. En je bloemen zijn inderdaad prachtig. Heb je de bloemen via Ali express gekocht?
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Hey,

Leuk dat je even komt spieken. Ik vind het nog veel leuker als je een leuke reactie achter laat.

Groetjes Renate.

Populaire posts van deze blog

Papercraft Challenges, Challenge #91, Hearts

Doe Eyed Gorjuss

You are spooktacular!