Don't worry be hoppy.

Hey Allemaal.
Vandaag even geen challenges. Vandaag is het tijd voor een beetje vrolijkheid, want waar zijn we toch in beland?
Op de verschillende blogs lees dat vele van jullie thuis aan het werk zijn, of in ieder geval proberen om thuis de tijd te doden met wat gefreubel. 
Gelukkig mag ik nog naar mijn werk gaan, maar zijn er wel maatregelen genomen. 
Ik werk in een hele grote winkel waar het altijd druk is en waar we van alles verkopen, van dierenvoeding tot grasmaaiers, van spijkerbroeken tot tuinmeubels, maar we zijn geen tuincentrum.
🤔 Dat klinkt wel heel ingewikkeld als ik het zo lees, ik zal het wat makkelijker maken. Ik werk bij van Cranenbroek. Een aantal van jullie kennen het misschien wel. 
Sinds afgelopen vrijdag mogen er nog maar 100 klanten tegelijk in de winkel zijn. Aan de deur wordt dit gecontroleerd door één van de collega's die steun krijgt van een beveiliger. Bij de reserveringsstations (computers) is een gebied van 1,5 meter rondom helemaal afgeplakt met rood-wit tape (op de grond). Ook worden deze elk uur helemaal ontsmet. Bij de kassa's hangen schermen voor de kassières en zijn ook strepen aan gebracht op de vloer zodat iedereen voldoende afstand houd. We moeten de klanten heel doelgericht helpen, en ze erop wijzen dat het nu niet de tijd is voor funshopping, maar dat ze het hoognodige moeten pakken en dan naar de kassa gaan. 
Dit is zo vreemd voor ons. Normaal laten we de klanten zelf eerst even wat rond snuffelen, en vragen we na een poosje of ze hulp nodig hebben. 
De meeste klanten hebben gelukkig wel begrip voor de situatie, maar helaas zijn ze niet allemaal zo.
Ik heb nooit geweten dat een tuinset of een parasol nu zó hard nodig is. 

Maar goed...
Om even te ontsnappen aan alle corona-ellende ben ik gisteren mijn hobbykamertje in gedoken en heb ik een onwijs leuk kaartje gemaakt. (Al zeg ik zelf)
Ik zag dit systeem ooit eens voorbij komen bij één van de webshops waar ik regelmatig mijn hobbyspulletjes bestel. Ik ben me er iets meer in gaan verdiepen, en bij mijn laatste bestelling kon ik het niet laten om dit toch in mijn winkelmandje te stoppen. 

Het is voor het eerst dat ik ga proberen om een filmpje op mijn blog te zetten, dus ik hoop dat het allemaal goed gaat.
Maar eerst even een fotootje van het kaartje.


Super leuk dat jullie weer even zijn komen spieken. Het is al een heel bericht geworden, dus als jullie meer willen over dit kaartje, dan help ik graag.
Blijf gezond, en tot snel.

Reacties

 1. Wat een leuke kaart heb je gemaakt, Renate.
  En op het filmpje is goed te zien hoe de kikker op een neer springt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat is dit leuk Renate.
  Duidelijk filmpje.
  Zo mooi gemaakt, top.
  Wat een rare wereld, toch,ook bij cranenbroek zijn goede maatregelen.
  Hier ook .Voor ieders veiligheid.
  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
  Groetjes, tante Zus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super leuk kaartje en zeker met dat filmpje erbij is de werking heel duidelijk...super gaaf met dat geinige kikkertje..
  En het zal vast af en toe moeilijk zijn om alles in goede banen te leiden bij je winkel...En ja alle mensen zijn niet zo begripvol voor deze situatie...
  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje is dit Renate, echt een gaaf effect! Het valt niet mee om nu zo te moeten werken hè, gelukkig hebben de meeste mensen begrip. Succes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik ken Van Cranenbroek wel, en wel de winkel in Dongen.
  Wat een supergaaf kaartje. Je filmpje is goed gelukt en daardoor kunnen wij genieten van de springende kikker.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Magic is je kaartje Renate zo grappig dat het kikkertje op en neer springt! Hoppy goed nog niet eerder gezien! Ja wat zijn sommige mensen toch dom in de weer hè! Ik heb er geen goed woord voor over! Blijf ook maar goed alert en gezond!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw Renate! Wat en ontzettend gaaf kaartje!! Hij hopt echt! Knap dat filmpje op je blog. En van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Daar heb je het niet over, maar het is toch zo??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf kaartje! Je filmpje is goed gelukt hoor!
  Gelukkig ben je nog wel aan het werk, dat kunnen velen helaas niet. Het is wel lastig dat je je klanten nu anders moet helpen, maar ook dat went wel en hopelijk duurt het niet nog maanden. Zelf werk ik thuis en als het nodig is op kantoor, het is behelpen maar het is gewoon niet anders. Ga zo ook weer ff freubelen.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf zeg! Van zo’n kaartje word je inderdaad vrolijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Hey,

Leuk dat je even komt spieken. Ik vind het nog veel leuker als je een leuke reactie achter laat.

Groetjes Renate.

Populaire posts van deze blog

Papercraft Challenges, Challenge #91, Hearts

Doe Eyed Gorjuss

You are spooktacular!