You are brewtiful

  Hey, hey.

Gisteren was ik lekker een dagje vrij. Eigenlijk hadden we een feestje op de planning staan want Patrick mocht gisteren maar liefst 40 kaarsjes uitblazen. 
In het begin van dit jaar waren we al stilletjes aan gestart met het voorbereiden van een feest, maar omdat die vervelenede corona om de hoek kwam kijken hebben we dit toch maar weer op een laag pitje gezet. 
In augustus hadden we het feest van een kameraad die 40 werd, en toen begon het bij ons ook wel weer te kriebelen, en zijn we verder gegaan met de organisatie van een feestje. 
Maar helaas.... We zijn weer op de rem gezet, en dat betekend dus geen feestje voor Patrick. 

Mijn verlofdag had ik al staan, dus die heb ik ook zo gelaten. Gisteren hebben we eerst lekker uitgeslapen, en na een ontbijtje zijn we een stuk gaan wandelen, en daarna hebben we thuis wat gelummeld. 
'S avonds hebben we eten besteld bij een restaurant waar we regelmatig gaan eten, en met een keurig gedekte tafel, en een gezellig kaarsje erbij is het dan toch een beetje feest.

Vanmiddag heb ik nog heerlijk een paar uurtjes hobbykamer kunnen meepikken,  en nu lekker met een kop koffie op de bank dit bericht aan het maken (Het zijn de kleine dingen die het doen). Morgen mogen we weer gaan werken. Met dit kaartje doe ik graag mee met de volgende challenges:


Reacties

 1. So cute - I love thelayout of your card, thank you for playing along at Fab'n'Funky this week hugs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Renate,
  Nee er is niks aan en zeker niet bij een kroonjaar en er mogen geen mensen op bezoek komen. Zo jammer. Jullie hebben er samen een mooie dag van gemaakt. Zal met mijn verjaardag wel net zo gaan. Geen kroonjaar, hoor. Peter heeft een verlofdag genomen.
  Je kaartje is erg lief, een schatje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd met je lief en het is écht zó jammer hoeveel feestelijkheden dit jaar niét kunnen plaatsvinden. Maar jullie dag samen klinkt wél héél gezellig en dát is wat telt! Je kaart is énig!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a pretty card! So sweet. Thanks for joining in with us at Retro Rubber Challenge. Could you let us know which of your stamps is over a year old so that we can consider you for a top spot?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jullie er samen toch nog een klein feestje van hebben gemaakt. Het is niet zoals je in gedachten had, maar ja, het is even niet anders... het mooie is dat je nu wel wat tijd over had om dit leuke kaartje te maken 😍 groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog van harte proficiat met je lief en jammer dat het op een andere manier gevierd moest worden. Je kaartje vind ik enig met dat lieve papier!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So sweet and fun! I love the sentiment on that paper! A nice contrast. Thank you for playing along this week at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo jammer dat dit soort feestjes nu niet kunnen. Gelukkig hebben jullie er toch een klein feestje van gemaakt.
  Je kaartje vind ik super schattig!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. This is a sweet image! And I love the pretty papers. Thanks for joining us at Freshly Made Sketches this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This is a great card, I love the soft colours and the punny sentiment. Thanks for joining us at Retro Rubber this time. Claire DT

  BeantwoordenVerwijderen
 11. So sorry you missed out on that party but fiddling about at home can be lovely too. this is a great card, lovely colours and colouring xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alsnog van harte gefeliciteerd! Jammer dat het feestje niet door kon gaan, maar wel tof hoe jullie toch een mini feestje samen hebben gehouden! Zelf ben ik zaterdag jarig, ideaal natuurlijk in het weekend om iets te houden, iedereen is vrij, maar helaas... We maken er wel wat van ;) Je kaartje is heel mooi geworden in die lieve roze tinten

  Hobbygroet,
  Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Such a pretty feminine coffee themed card. Thanks for joining the fun at Retro Rubber for our Anything Goes challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog gefeliciteerd met Patrick, jammer he dat het allemaal niet kan.
  Je hebt je dag goed doorgekomen zie ik want het kaartje is weer prachtig.
  Liefs Bianca
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lovely card, I like the banner die you've used too.
  Thanks for joining us at Polkadoodles Digi Choosday
  Hugs
  Annette - Netty's Cards
  xx
  Proud to design for :
  Lili of the Valley,
  Dies to Die For,
  Polkadoodles Digi Choosday,
  As You Like It Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Hey,

Leuk dat je even komt spieken. Ik vind het nog veel leuker als je een leuke reactie achter laat.

Groetjes Renate.

Populaire posts van deze blog

Papercraft Challenges, Challenge #91, Hearts

Doe Eyed Gorjuss

You are spooktacular!