The Sketchy Challenges, Challenge #169, Christmas

Hey allemaal.
Vandaag starten we bij The Sketchy Challenges met een nieuwe challenge. Om in de feestelijke sfeer van deze maand te blijven is het thema "Kerst".
Doen jullie gezellig mee?Mijn kaartje is een beetje brutaal, maar de mensen die mij een beetje kennen weten dat ik niet zo heel veel heb met kerst (en dat is nog zacht uitgedrukt). Dus toen ik deze tekststempelset van Carlijn Design tegen kwam, heb ik echt geen minuut getwijfeld om 't in mijn mandje te doen. Het heeft alleen wel een jaartje geduurd voordat ik 'm durfde te gebruiken, omdat ik 'm misschien wel een beetje te brutaal vond. 

De laatste paar weken is het weer wat stilletjes geworden op mijn bloggie. 
Dit komt omdat zowel Patrick als ik slachtoffer zijn geworden van het beruchte C-virus. Zelf heb ik een dag of 4 behoorlijke koorts gehad, en mijn reuk en smaak waren grotendeels weg. (Mijn dure smaak heb ik gehouden) Het herstel valt me wel tegen. Mijn conditie was gezakt tot het niveau 0. Maar dat gaat nu elke dag een stuk beter. Ik ben weer volle dagen aan het werk, maar mijn batterijtje is  na een werkdag wel behoorlijk leeg. Hopelijk ben ik over een paar weekjes weer helemaal de oude.
Patrick heeft ook hoge koorts gehad, en zijn reuk en smaak waren helemaal weg. Zijn lichaam heeft zo hard moeten vechten om dat vervelende beestje uit te roeien dat hij één nacht gewoon out ging. Dat wil ik echt nooit, nooit, nooit meer mee maken. Dat je je hubby gewoon bewusteloos op de badkamervloer vind. Ik wist niet wat ik moest doen dus ik heb  112 gebeld, en bij de meldkamer hebben ze mij via de telefoon gelukkig heel goed kunnen helpen, en is er geen ambulance hoeven komen. 
Zijn herstel gaat wat sneller. Hij heeft niet zo last van zijn conditie. 

Hopelijk tot snel.

Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei Renate.....wat heftig allemaal zeg!
  Dat was behoorlijk schrikken....maar gelukkig kon jij Patrick helpen en hoefde hij niet naar het ziekenhuis.
  Je hoort het zoveel en het is ook angstig soms.
  Maar hopen dat jullie snel opknappen!
  Je kaart is prachtig....echt hel leuk gedaan!
  Groetjes en het beste hoor,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begin met je kaart en die is echt mooi, lekker stoer en tikkeltje ondeugend haha
  Ik hou wel van kerst maar dan vooral de lichtjes en bezoekjes, maar dit jaar denk ik dat ik lekker veel in tijd voor mezelf heb! Zo'n heftig verhaal als jij hier hebt hoop ik te kunnen vermijden al weet je nooit of het je treft! Ik hoop dat jullie weer goed herstellen en jij je conditie weer op peil kan brengen! Het verloop is bij ieder weer anders hè! Dikke knuffel van mij en hou je haaks!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart heb je gemaakt Renate, ik vind de tekst wel grappig hoor.
  Jeetje, wat een heftig verhaal dat jullie flink ziek zijn geweest. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten hè, neem maar de tijd om goed te herstellen. Veel sterkte hoor, xx.
  Groetjes, Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart is het! EN die tekst, kan ik me wel voorstellen dat je even wachtte, hoor. Zo'n kaart kun je ook niet aan iedereen sturen, denk ik.
  En wat een schrik van Patrick. Jeetje, dan weet je ook niet wat je overkomt. Hopelijk zijn jullie snel weer helemaal de oude. Kan soms best lang duren begreep ik. Mijn dochter en schoonzoon zijn nu weer beter en de conditie is weer hetzelfde als voorgheen, gelukkig.
  Vergeet je de card chain niet??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend nare ervaring voor zowel jou als je man, ik hoop dat jullie herstel goed verloopt en dat het vooral wil vlotten daarmee.
  Je kaartje vind ik leuk!! Ik houd wel van anders dan anders en zeker als je niets hebt met kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo wat vreselijk voor jullie zeg, heftig! Fijn dat jullie weer de goeie kant op gaan Renate!
  Je kaartje is superleuk, hihi brutale stempel zeg ze....
  Hartelijk bedankt voor je reactie op mijn blogje en ik wens je toch fijne feestdagen en lieve groetjes, Wilma xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ondanks dat ik het wel leuk vind om kerstkaarten te maken, vind ik dit ook een hele leuke. Ik houd wel van deze humor :-).
  En ik ben blij voor jullie dat het weer de goede kant op gaat. Hopelijk zijn jullie weer snel voor 100% opgeknapt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Hey,

Leuk dat je even komt spieken. Ik vind het nog veel leuker als je een leuke reactie achter laat.

Groetjes Renate.

Populaire posts van deze blog

Doe Eyed Gorjuss

Papercraft Challenges, Challenge #91, Hearts

Ik was er even tussenuit.