New Home.

 Vorige week deed Annemarie een klein oproepje op haar blog, voor haar dochter Merit
Merit en haar vriend Pascal kregen afgelopen vrijdag de sleutel van hun huis, en er is niets leuker, dan post te ontvangen in je eigen, nieuwe brievenbus. Geen rekeningen natuurlijk, maar leuke post. Dus daarom heb ik voor Merit en Pascal dit kaartje gemaakt.

Ik heb 2 filefolder kaartjes gemaakt, deze heb ik bekleed met Designpapier van Craft Sensations. Met de Fuse Tool heb ik een uitneembare label gemaakt, met een leuke tekst erin, en wat boutjes en moertjes, gemaakt met malletjes van Studio Light. Het molletje op de voorkant komt uit een stempelset met allemaal tuindiertjes, van Marianne Design. De eyelet malletjes van JoyCrafts! heb ik voor de gelegenheid ook nog eens uit de la gehaald. Deze heb ik vast gemaakt met een stukje hempcord.

Verder heb ik eigenlijk niet zo heel veel te melden.  We maken nu niet zo veel mee. Onze dagen bestaan voornamelijk uit werken, eten, nog even een paar uurtjes "bankzaken" doen, en dan naar bed. Maar ik vind het wel gezellig om 's avonds nog even bij jullie langs te komen, 

Graag doe ik mee met de volgende challenges: 

Reacties

 1. Wow Renate ,
  Wat een gave kaart voor de nieuwe bewoners.
  De mol stempel is zo leuk.
  Zo mooi gemaakt, top.
  Groetjes, tante Zus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb je heel mooi gemaakt. Leuk die mol stempel. De huisjes zo toepasselijk, want ik zag op de foto dat het een nieuw 'oud' huis is.. lijkt wel wat op een van de huisjes op jouw kaartjes. Dank je wel voor het meedoen bij de Egel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat oproepje heb ik totaal gemist maar wát heb jij een onwijs leuke kaart met verrassing gestuurd!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very stylish, love your colour palette. Thanks for playing at Polkadoodles ,hope to see you join in with future challenges too. Stay safe and keep crafting!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke kaart Renate en alles zo creatief afgewerkt. De Fuse heb ik ook, maar gebruik hem eigenlijk te weinig. Nu ik dit zie denk ik o ja, die heb ik ook nog.
  Groetjes, Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awesome. So creative and thanks for sharing over at Crafty Sentiments.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je dat ontzettend leuk gemaakt Renate, zowel de mini als de maxi-versie zien er mooi uit. Gaaf met die schudkaartjes in de pockets. Dit is zeker 10x leuker dan een rekening ontvangen LOL.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda dt De Egel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Interesting project. Very beautiful. Thank you for sharing it with us at Scrapping4fun Challenges. Challenge #185 is live now, please enter a new “Friendship / Wedding / Valentine” project there. Good luck.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat is dit een leuk en origineel idee zeg! prachtig uitgevoerd. Dank je wel voor het meedoen aan de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Hey,

Leuk dat je even komt spieken. Ik vind het nog veel leuker als je een leuke reactie achter laat.

Groetjes Renate.

Populaire posts van deze blog

Papercraft Challenges, Challenge #91, Hearts

Doe Eyed Gorjuss

You are spooktacular!