You Arrrr Awesome.

Hey allemaal.

Zo leuk dat jullie weer even stoppen op mij  blog.

Hebben jullie dat ook?... Van die weken dat echt alles op een hoop komt?
Nou zo'n week had ik vorige week.
Mijn Fordje Ka moest op de keuring, de avond van te voren zetten we de auto daar dan neer, zodat ze de hele dag de tijd hebben om 'm te keuren. Ik breng dan Patrick naar het werk, dan heb ik de andere auto heb om boodschappen te doen. (wat een luxe).
Omdat we afgelopen weekend persooneelsfeest hadden, (hier later meer over) ben ik de kapper een bezoekje gaan brengen.. Toen ik met mijn kop in de verf zat, en even snel mijn mobieltje checkte, zag ik al dat de garage had gebeld, en Patrick had me al gebeld en ge-appt.... Foute boel... Mijn Renaatje Ka'tje was afgekeurd. NEEEEEE!!!!! Die hadden we even niet zien aankomen. De remcilinders lekte, en de remschijven en -blokken waren zwaar aan vervanging toe. *zucht*. De remschijven en -blokken kunnen we zelf vervangen, maar die remcilinders moeten we toch maar aan de garage over laten.

Woensdag avond, toen ik terug kwam van het werk zag ik dat Patrick nog in z'n werkkleding rond liep.... Foute Boel.... Hij is normaal gesproken om 16:00 thuis, dan doet hij nog wat kleine klusjes, en gaat dan meestal douchen, als ik dan om 19:00 thuis kom, dan is het eten klaar.
Nu kreeg ik de mededeling dat ik niet kon douchen, omdat we geen warm water hadden. NEEEEEE!!!! Ook dat nog. Hij had wel al gevonden welk onderdeeltje stuk was, maar waar kan je dat op korte termijn vinden? Na het eten maar even de bouwmarkten afgestruind, misschien dat ze het daar wel hebben?... Helaas... Dus maar met mijn waterkokertje naar boven gesjokt en me maar een keertje gewassen aan de wasbak. Het was ondertussen al laat genoeg, dus ik heb me meteen in mijn pyama gehesen, nog snel even de kaartjes geprint voor de Knotsgekke Kaartendagen, en tante Zus nog een appje gestuurd. Dat is altijd standaard, de avond voor vertrek.

Donderdagmorgen stond ik om 8:00 al bij een Warmteservicevestiging, om het desbetreffende onderdeeltje te halen. Na wat grondig speurwerk waren e erachter gekomen dat ze het daar op voorraad hadden. YES!!!! Ik kan weer douchen!!!!
Snel nog even tanken, onderdeeltje thuis afgooien, en hoppa door naar tante Zus. Want die Knotsgekke Kaartendagen gaan gewoon door, en ik had me er toch een partijtje zin in.

Vanaf nu kon het alleen nog maar beter gaan. En gelukkig was dat ook zo.
We hebben een super gezellig dagje gehad in Den-Bosch.
Ik werdt gewoon herkend...  Super leuk!!!
Petra, kei leuk dat ik je heb mogen ontmoeten. Ik vind het zo gaaf om ook de persoon achter de blog en de creaties te ontmoeten.

En dan zaterdag natuurlijk nog ons personeelsfeest.
Hier hadden we met onze afdeling al maanden naar uitgekeken. We hebben een super gezellig team, en we zijn allemaal wel een beetje prettig gestoord. Dat staat dus garant voor een geweldig leuke avond. Ook de aanhang mocht mee, en dat klikt onderling ook heel erg goed.
We werden om 19:30 verwacht, dus na het werk snel naar huis, douchen (dat kin nu weer), de party kleding aan trekken, even optutten, en de haartjes netjes in de plooi.
Gelukkig is op zaterdag de winkel een uurtje eerder dicht, en voor het eten werd gezordgd.
Omdat het bedrijf 50 jaar bestaat, en onze grote baas ook 50 is geworden werdt er royaal uitgepakt.
Er was een DJ, de PPM band was aanwezig, De Lawineboy's verzorgde een optreden, en ook Django Wagner kwam een moppie zingen. 
We waren er al vroeg bij,  dus voor aan het podium waren de statafels al in beslag genomen door ons.
En wat hebben we een fantastische avond gehad. Dit was echt een feestje waar nog lang over gepraat gaat worden. En zondag hebben we er ook nog plezier van gehad. 😵

Dan is het nu tijd geworden voor mijn kaartje.
Omdat jullie je al door deze lap tekst hebben moeten worstelen zal ik er alleen de fotootjes bij zetten, als er vragen zijn, dan mogen die natuurlijk altijd gesteld worden.
En nog een paar fotootjes van het feest.
Graag doe ik mee met de volgende challenge(s):

                                       


Reacties

 1. Ik denk dat iedereen wel van die dagen heeft dat alles tegelijk komt hoor Renate en meestal in drieën hè! Na alle hektiek gelukkig ook dolle pret met de collega's, heerlijk zo'n geweldig team, daar kan ik ook over mee praten, bij ons ook altijd dolle pret bij een avondje uit! Ik kwam voor een kaartje hihi maar zijn er ook 3 wat een lieve piraatjes bedankt voor de gezelligheid Renate!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat erg is dat als alle ellendige dingen samenvallen hè? Maar daarna was het gelukkig over en kon je genieten van de KKD in Den Bosch. En als toetje nog een supergeslaagd feest.
  Je kaartjes zijn hartstikke leuk voor kinderen. En wat leuk dat er ook een piratenmeisje bestaat!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verhaal Renate ,fijn dat ik ook deel mocht nemen in je verhaal.
  We hadden het super gezellig gehad op de beurs, Nogmaals hartelijk dank.
  En nu je kaartjes , ik dacht een stuks ,maar uit eindelijk drie stuks , toppie zijn ze , je hebt weer hard gewerkt .
  Groetjes , Tante Zus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou pfff....dat was een hoop pech! Niet leuk! Gelukkig werd het verhaal steeds leuker en positiever ;-). fijn dat je zo genoten hebt van de beurs en het feest.
  Je kaarten zijn weer super! Stoer en schattig tegelijk. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Renate!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke en vrolijke kaartjes Renate...en wat een verhaal van je beslommeringen van afgelopen week...maarrrr het las heerlijk weg...Ka-tje gemaakt -weer warm water - en een heerlijke beursdag met als klap op de vuurpijl een te gek personeelsfeest...Conclusie.... toch een leuke week dus...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een week heb je dan gehad!! Op naar betere tijden...
  Je creaties zijn in ieder geval prachtig geworden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaarten. Pittige dagen, maar in schoonheid geëindigd. X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Poeh, dat zijn van die dagen waarvan je denkt....waaaahhh. Gelukkig kwamen er ook nog leuke dingen voorbij zoals het personeelsfeest en de hobbybeurs.
  Hele leuke kaart met de piraatjes en leuk zoals de tekst doorloopt.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha Renate,
  wat een verhaal!! Ja soms zit alles tegen. Ik ken dat. Als het dan maar snel opgelost wordt. En als het geld kost is dat vervelend, maar gelukkig niet onoverkomelijk! Je week eindigde in elk geval met een gezellig bezoek aan de beurs en een tof feest!
  Je kaart is helemaal leuk! Prachtig model is het! Ben er niet aan toe gekomen, maar ga het onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een roerige week achter de rug!! Gelukkig komt het allemaal wel weer goed, maar op het moment word je er niet blij van.
  Gaaf is je kaartje met de schattige piraatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje, een ongeluk komt nooit alleen zeggen ze wel eens..Gelukkig heb je de week met veel plezier af kunnen sluiten Renate. Je kaarten vind ik heel leuk. Mooi zoals je die stempels ingekleurd hebt, ik heb die ook nog liggen en zo leuk om ze hier zo mooi voorbij te zien komen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een pech zeg! Balen van je Ka, maar wel fijn dat je de reparatie deels zelf kunt doen. En vaak komen dit soort dingen inderdaad niet alleen, nou ja, voorlopig heb je je portie wel gehad. Dat je dan een gezellige avond hebt gehad, maakt natuurlijk alles wel (bijna) goed!
  O ja, je kaartjes zijn leuk!!!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super cute cards, love those images. Thanks for joining us at The Mod Squad Challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 15. These are such great cards! Thanks so much for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Such sweet creations with the cute images. Beautifully designed and love the colors!
  Thank you so much for sharing at my Crafty Wednesday challenge. A new theme for March starts this Wednesday, hope to see you there again!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Hey,

Leuk dat je even komt spieken. Ik vind het nog veel leuker als je een leuke reactie achter laat.

Groetjes Renate.

Populaire posts van deze blog

Doe Eyed Gorjuss

Papercraft Challenges, Challenge #91, Hearts

Ik was er even tussenuit.